TEAM VBR

Vi Är team vBR

För 7 år sedan startade Robert VBR Service AB och satsade stenhårt på det, det har varit en resa och han har kommit långt med att expandera företaget och försett oss med nya fina lokaler! Han brinner för att alla kunder ska vara nöjda och glada och lämna oss med ett leende på läpparna!

Meet The Team

Våra fantastiska medarbetare är hjärtat och motorn på VBR Service. Deras motivation och passion spelar en avgörande roll för att göra våra kunder mer nöjda. Vi tror att  endast nöjda medarbetare skapar nöjda kunder.

Robert Carlsson

Ägare | Lackering

Robert är 47 år ung och har jobbat som bilplåtslagare i hela sitt liv, de senaste åren har han kommit in mer och mer på lackering och han är galet duktig även där! Robert har en stor passion för motorfordon och att ge skadade och trasiga bilar nytt liv igen!

profilbild 1
Anders

Bilplåtslagare

Denna positiva solstrålen är galet duktig på att lösa problem och laga allt som ställs på hans lyft, riktig fingertoppskänsla!

profilbild 2
Jonas

Mekaniker

Jonas älskar utmaningar och tycker att det är fantastiskt roligt att försöka lösa det omöjliga. Det finns alltså inte ett problem denna man inte tar sig an!

Rebecka

Billackerare

Utbildad billackerare och gör de mest fantastiska jobben! Hon är noggrann och har ett fantastiskt sinne för färg o form.

profilbild 3
Tommy

Kundmottagare

Sköter kontakten med försäkringsbolag och er kunder! Har du fått en skada på din kaross så är det Tommy du söker upp.

profilbild4
BOKA JOBB

0500-50 21 21

Ring oss för råd och tidsbokning. Vi svarar gärna på dina frågor!