Om VBR Service

VBR Service i Skövde är en komplett bilverkstad med skadeverkstad och egen billackering, Vi servar och reparerar alla vanligt förekommande bilar. Oavsett om det handlar om bilservice eller reparation, försäkringsskador, så gör vi vad som är bra för just din bil.  Vi har även gummiverkstad med däck och fälgar.


VBR Bilservice
Vi är en ackrediterad Autoexperten ansluten bilverkstad. Vi gör alltid vårt bästa tör att kunden skall känna sig trygg med att bilen repareras enligt marknadens rekommenderade krav och specifikationer samt att vi ska erbjuda en hög servicenivå.

Våra mekaniker och personal har många års yrkeserfarenhet av alla bilmärken, med en omfattande utbildning och kontinuerlig fortbildning. kan dom hjälper dig med dina problem som du eventuellt har med din bil.

Vi använder oss av bara originaldelar eller delar av motsvarande föreskriven hög kvalitet.

Garanti

Som ackrediterad Autoexperten Bilverkstad har vi möjligheten att genomföra samma typ av service och reparationer som din bils märkesverkstad.

Om din bil omfattas av garantier, fortsätter dom att gälla också efter ditt besök hos oss. Det beror på att vi alltid utför bilservice och reparationer enligt biltillverkarens anvisningar – och att vi enbart använder reservdelar av föreskriven kvalitet.  Servar du din bil hos oss på VBR Service AB ingår dessutom Autoexperten Assistans i ett helt år.

Du kan känna dig trygg när du lämnar in din bil till oss. Med en Autoexperten-stämpeln i serviceboken talar om att du varit extra rädd om din bil.

VBR ISO 9001


Autoexperten – VBR Service AB Skövde    

Norregårdsvägen 24
541 34 Skövde
Tel. 0500 – 50 21 21

   VBR Bilverkstad ISO 9001:2015 Kvalite